Ποιοί Είμαστε

Η επιχείρηση με την επωνυμία Ι.Μ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ και διακριτικό τίτλο CORONI OLIVE OIL δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια ελαιώνων, την παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία αρίστης ποιότητας ελαιολάδου. Διαθέτουμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ όπως βγαίνει από τις ελιές, χωρίς προσμίξεις με άλλα ελαιόλαδα η περεταίρω επεξεργασία.

Το ελαιόλαδό μας προέρχεται από ελιές της ποικιλίας «ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ» και οι ελαιώνες μας βρίσκονται στην Κορώνη στην όμορφη κωμόπολη του νομού Μεσσηνίας. Η συγκομιδή του καρπού γίνεται με το χέρι και με μηχανικά μέσα. Μαζεύουμε τις ελιές νωρίς όταν ο καρπός δεν έχει ωριμάσει τελείως. Οι ελιές μεταφέρονται στο ελαιοτριβείο στο τέλος της ημέρας μέσα σε κλούβες. Η έκθλιψη του ελαιοκάρπου πραγματοποιείται εντός εικοσιτετραώρου. Η θερμοκρασία στους μαλακτήρες δεν ξεπερνα τους 27 βαθμούς κελσίου (ψυχρή έκθλιψη). Έτσι παράγεται ελαιόλαδο χαμηλής οξύτητας και υψηλής θρεπτικής αξίας.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ-ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ

Η εμφιάλωση του ελαιολάδου πραγματοποιείται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας. Είμαστε πιστοποιημένο εργαστήριο τυποποίησης ελαιολάδου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αριθμό έγκρισης τυποποιητηρίου : EL 40496

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η επιχείρηση έχει αναπτύξει, με την βοήθεια εξειδικευμένου τεχνικού συμβούλου, και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ) σύμφωνα με τις βασικές αρχές του CODEX ALIMENTARIUS (HACCP).

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Για να προμηθευτείτε το ελαιόλαδό μας επικοινωνήστε μαζί μας:

CORONI OLIVE OIL-Ι.Μ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Κορώνη Μεσσηνίας, ΤΚ 24004

Τηλ  210-9629175, κιν. 6973220076

e-mail: info@coroni.com.gr, coronifoods@gmail.com