Τρόποι Αποστολής

Courier

Για δέματα μέχρι 10 κιλά, τα προϊόντα μας αποστέλλονται με courier ACS και ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (πόρτα-πόρτα) στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία. Η χρέωση είναι βάση βάρους και διαμορφώνεται ως εξής:

  • Βάρος δέματος μέχρι 3 κιλά: συνολικό κόστος αποστολής 3,50€
  • Βάρος δέματος από 3 μέχρι 5 κιλά: συνολικό κόστος αποστολής 4,00€
  • Βάρος δέματος από 5 μέχρι 7 κιλά: συνολικό κόστος αποστολής 5,00€
  • Βάρος δέματος από 7 μέχρι 10 κιλά: συνολικό κόστος αποστολής 7,00€

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως μέθοδο αποστολής την αντικαταβολή η χρέωση είναι 2 Ευρώ για την αντικαταβολή πλέον το κόστος του courier. Σε απομακρυσμένες περιοχές παραλαμβάνεται το δέμα από το πλησιέστερο γραφείο courier. Επίσης σε απομακρισμένες περιοχές υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής του δέματατος με το ΚΤΕΛ κατόπιν συνεννόησης για το κόστος. Οι αποστολές με courier γίνονται με παράδοση 1 με 2 εργάσιμες ημέρες. Για τις αποστολές που γινονται με μεταφορική εταιρία η παράδοση μπορεί να πάρει περισσότερες ημέρες ανάλογα με την περιοχή αποστολής.

Μεταφορική Εταιρία

Δέματα με μεγάλο όγκο και βάρος πάνω από 10 κιλά αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία. Η αντικαταβολή δεν ισχύει ως τρόπος πληρωμής για δέματα που αποστέλονται με μεταφορική.

Το κόστος εξαρτάται από το συνολικό βάρος και την απόσταση.

Εντός Αθηνών

Σε περιοχές εντός Αθηνών υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν παράδοσης στον χώρο σας με δικό μας μεταφορικό μέσο, κατόπιν συνεννόησης. Η δωρεάν παράδοση εντός Αθηνών ισχύει για ελάχιστη παραγγελία 50€ (πλέον τον ΦΠΑ)

Παραλαβή από το κατάστημά μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία και να πληρώσετε στο κατάστημά μας στην Αθήνα. Θα μας βρειτε στα Ανω Πατήσια, στην οδό Νεϊγύ 31-33, ΤΚ 111 43.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας να σας ενημέερώσουμε για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την παραγγελία σας και την παράδοση των προϊόντων μας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και στο εξωτερικό.